Note
Læsetid: 1 min.

Indisk instruktør genindspiller 'Casablanca'

Kultur
9. august 2007

Den indiske instruktør Rajeev Nath vil genindspille Casablanca fra 1942, hvor Anden Verdenskrig skiftes ud med konflikten i Sri Lanka, skriver The Daily Telegraph. "Min film vil være en hyldest til originalen," siger instruktøren, der efter eget udsagn har set den Oscar-vindene klassiker 20 gange. Humphrey Bogart hjalp i den oprindelige udgave sin elskerinde og hendes mand, en oprørsleder, med at flygte fra nazisterne. I Rajeev Nath's udgave vil en indisk restauratør hjælpe sin elskerinde og hendes mand, begge tamilske tigre, med at flygte ud af Indien. De tamilske tigre bruger i nogle tilfælde Indien som tilflugtssted fra konflikten i Sri Lanka. Filmen forventes at få premiere i 2008.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her