Note
Læsetid: 1 min.

Kenneth Brannagh gæster Copenhagen Film Festival

Med sin nyeste film, Dobbeltspil (Sleuth), afrunder den Oscar-nominrede instruktør og skuespiller Kenneth Brannagh dette års Copenhagen International Film Festival
Kultur
29. august 2007

Med sin nyeste film, Dobbeltspil (Sleuth), afrunder den Oscar-nominrede instruktør og skuespiller Kenneth Brannagh dette års Copenhagen International Film Festival. Det sker den 29. september ved festivalens galla-prisuddeling i det genåbnede Scala. Allerede torsdag d. 27. september har publikum dog mulighed for at møde instruktøren i Dagmar. Dobbeltspil har Michael Caine og Jude Law i hovedrollerne og selveste Harold Pinter som manuskriptforfatter i en nyfortolkning af Anthony Shaffers klassiske stykke. Millionæren Andrew Wyke, spillet af Caine, skriver bøger om mordere og mysterier, indtil han en dag tester sine udspekulerede påfund i den virkelige verden. Den Oscar-nominerede Kenneth Branagh er især kendt for sine Shakespeare-filmatiseringer, bl.a. Henry V (1989), Much Ado About Nothing (1993), Hamlet (1996) og As You Like It (2005) med Kevin Kline og Bryce Dallas Howard. Han har senest skrevet og instrueret den kritikerroste filmversion af Mozarts Tryllefløjten (2006). nizw

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her