Note
Læsetid: 1 min.

Levende pytonslange løs på museum i Svendborg

Kultur
15. august 2007

En to meter lang pytonslange var alt andet end død og udstoppet, da den krøb rundt på en hylde i et lagerrum på det zoologiske museum Naturama i Svendborg. Personalet plejer normalt kun at omgås døde dyr på arbejdspladsen. Derfor kiggede en lagermedarbejder en ekstra gang, da et af dyrene pludselig rørte på sig. Daglig leder af Terrariet i Vissenbjerg på Midtfyn, Klaus Dræby, skyndte sig til Svendborg og fiskede slangen op fra en kasse med hvide kitler, hvor den havde gemt sig. Hvor slangen kom fra, er stadig et åbent spørgsmål. mbo

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her