Note
Læsetid: 1 min.

Lisbeth Knudsen i direktionen

Kultur
31. august 2007

Berlingske Tidendes ansvarshavende chefredaktør, Lisbeth Knudsen, træder nu ind i direktionen i det Berlingske Officin. Dermed er koncerndirektionen i Det Berlingske Officin udvidet til i alt ni medlemmer, skriver Business.dk. "Hun er en af landets største og mest erfarne publicistiske kapaciteter, og det glæder mig meget at kunne byde Lisbeth Knudsen velkommen i Berlingskes koncernledelse. Jeg ser frem til et godt og spændende samarbejde," hedder det i en skriftlig kommentar fra officinets konstituerede koncernchef, John Allwood. Lisbeth Knudsen har ikke yderligere kommentarer til sin indtræden i direktionen. Lisbeth Knudsen overtog den 16. april styringen af Berlingske Tidende efter chefredaktør Niels Lunde. Hun kom fra en stilling som nyhedsdirektør i DR.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her