Note
Læsetid: 1 min.

Mondrians modernisme

Kultur
23. august 2007

Fra i morgen og frem til til 25. november 2007 viser Ordrupgaard en særudstilling med Piet Mondrian Vejen til Modernismen. Mondrian var banebrydende for modernismen, og hans abstrakte værker står som ikoner for det 20. århundredes kunstnere, designere og arkitekter. Hans tanker var stor inspiration for både Bauhaus og store navne indenfor dansk design, Arne Jacobsen og Poul Kjærholm. Der er mulighed for at se billederne, gå på opdagelse i kunstnerens parisiske atelier, der bliver bygget op i en del af udstillingen. Men der er også de brølende 1920'eres jazzmusik.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her