Læsetid: 1 min.

Mondrians modernisme

23. august 2007

Fra i morgen og frem til til 25. november 2007 viser Ordrupgaard en særudstilling med Piet Mondrian Vejen til Modernismen. Mondrian var banebrydende for modernismen, og hans abstrakte værker står som ikoner for det 20. århundredes kunstnere, designere og arkitekter. Hans tanker var stor inspiration for både Bauhaus og store navne indenfor dansk design, Arne Jacobsen og Poul Kjærholm. Der er mulighed for at se billederne, gå på opdagelse i kunstnerens parisiske atelier, der bliver bygget op i en del af udstillingen. Men der er også de brølende 1920'eres jazzmusik.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu