Læsetid: 1 min.

Adolphsen og Blæsbjerg på Lab

6. september 2007

Poesikonspirationen Øverste Kirurgiske, der for nylig rundede de 10 år, slår i aften dørene op for endnu en sæson på Lab, kirurgernes højloftede og tilrøgede residenspalæ på Vesterbrogade 107B, over porten, i København. Fra kl. 20 og frem vil publikum her kunne bivåne forfatteren Peter Adolphsen kombinere sig gennem sit nye værk, En million historier, hvorefter følger smagsprøver den fabulerende nye slægtsroman, Rådhusklatreren leveret ved dennes forfatter, Kim Blæsbjerg. De øvrige optrædende omfatter Jesper Elving, Sabina Theo (om hvem det hedder, at hun er "forkvinde for Det Bulgarske Vampyrselskab"), Thomas Krogsbøl og Jens Blendstrup. Inf

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu