Læsetid: 1 min.

Det er for børn

13. september 2007

Den nyindstiftede børne- og ungdomsfilmfest Shhh!, der begyndte i søndags, slutter i den kommende weekend med et program, der er fyldt med ikke bare film, men også spændende filmarrangementer. Zentropas direktør, Peter Aalbæk Jensen, fortæller om Station Next, Filmbyens filmskole for unge, og Shhh! viser nogle af de unges film. Paprika Steen kommer også på besøg og underholder med sin rolle som ond vikar fra det ydre rum i Ole Bornedals vellykkede scifi-gyser Vikaren. Børne- og ungdomsfilmkonsulent for kort- og dokumentarfilm, Miriam Nørgaard, indvier publikum i sit arbejde, mens Per Fly introducerer to af sine korte børnefilm, Den lille ridder og Kalder Katrine.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu