Note
Læsetid: 1 min.

Dating på kunstmuseum

Kultur
4. september 2007

Dating på nettet er nu blevet så populært, at Vestsjællands Kunstmuseum har oprettet datingprofiler for 16 udvalgte kunstværker på datingportalen artlovers.dk. Den flirtende indpakning dækker dog over snusfornuftige hensigter. Artlovers.dk er et interaktivt læringsprogram, hvor børn og unge kan lære at analysere og fortolke billedkunst. Datingportalen er blevet til i et samarbejde mellem Gyldendal og Vestsjællands Kunstmuseum, der har valgt denne form for utraditionel kunstformidling for 'at skabe en uhøjtidelig stemning omkring det at se på kunst', som arrangørerne skriver i lærevejledningen. Kunstdating på nettet kan i yderste konsekvens føre til et egentligt stævnemøde på Vestsjællands Kunstmuseum, hvor det fysiske møde mellem de unge og kunsten finder sted. Artlovers.dk åbner i dag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her