Læsetid: 1 min.

Eisenhower iler til Washington

6. september 2007

Præsident Eisenhower vil i dag afbryde sin ferie for at vende tilbage til Washington for at konferere med justitsminister Herbert Brownell om affæren i Little Rock. I aftes meddelte Eisenhower Arkansas-guvernøren Orval Faubus, at han vil tage alle lovlige midler i anvendelse for at beskytte forfatningen mod overgreb i forbindelse med skolestriden i Little Rock, hvor guvernøren ved hjælp af nationalgarden hindrer raceblandingens gennemførelse - og samtidig har anmodet om beskyttelse mod forbundsmyndighederne.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu