Nyhed
Læsetid: 1 min.

Ekstra Bladet får ny chefredaktør

Ekstra Bladets administrerende chefredaktør, Hans Engell, forlader bladet og afløses af Poul Madsen fra gratisavisen 24timer
Kultur
7. september 2007
Poul Madsen bliver ny chefredaktør på Ekstra Bladet.

Poul Madsen bliver ny chefredaktør på Ekstra Bladet.

Thomas Borberg

Syv år blev det til for Hans Engell på Ekstra Bladet. Han fratræder sin stilling som chefredaktør og bliver efterfulgt af Poul Madsen, nuværende chefredaktør på 24timer.

"Jeg er taknemmelig for syv pragtfulde år på Ekstra Bladet - for godt samarbejde og tilfredsstillende resultater. Oplaget er faldet - men avisens indflydelse og pladsen som en af landets bedste avisforretninger er fastholdt," siger Hans Engell i en pressemeddelelse.

Den 58-årige Hans Engell skal fortsætte på EkstraBladet som politisk kommentator.

Ifølge sin pressemed-delelse vil Hans Engell skifte det hektiske tempo på Ekstra Bladets chefredaktion ud med en foredrags- og skribentvirksomhed, der efter 30 år med politik og journalistik skal foregå i et lavere gear, end han er vant til fra Rådhuspladsen. Han ønsker samtidig sin afløser, Poul Madsen, god vind i sejlene.

Fundet i egne rækker

Formand for bestyrelsen for JP/Politikens Hus A/S, Jørgen Ejbøl, er tilfreds med, at Ekstra Bladets nye chef-redaktør er fundet i egne rækker.

"Det glæder mig, at Ekstra Bladets nye ledende chefredaktør er fundet i huset. Poul Madsen har vist sit store talent både redaktionelt og ledelsesmæssigt blandt andet ved etableringen af 24timer," siger han.

Den nye chefredaktion på 24timer bliver Marianne Gram og Claus Johansen, som skal løfte arven efter Poul Madsen.

Ifølge direktør for 24timer Torsten Bjerre Rasmussen betyder valget af den nye duo ikke et kursskifte for gratisavisen, men tværtimod en videreførsel af Poul Madsens arbejde.

"Marianne og Claus er de helt rigtige til at videreføre 24timer. De har begge været med lige fra første dag, og med udnævnelserne sikrer vi den kurs, der er lagt," siger han i en pressemeddelelse.

Læsertallene fra august placerede 24timer på en førsteplads over gratisaviserne med 472.000 læsere.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

De danske tabloidaviser fejrer i disse dage fantastiske triumfer. Det er lykkedes at piske en stemning om, så det på den måde er blevet muligt for myndighederne og ordensmagt at agere med en hidtil ukendt brutalitet og kynisme. Chefredaktørerne på henholdsvis B.T. og Ekstra Bladet har virkelig bevist, at dekan levere den vare aktionærerne efterlyser.

Poul Madsen kan lykønske sin kollega på B.T., Helle Ib, med at de i fællesskab har en meget stor del af æren for at have smadret omkring 300 irakiske flygtninges liv.

Fy for Satan!

Martin Ammentorp

"Venstre ved du hvor du har"
(og fy for den da)

men EB????

ER de interesseret i andet end at sælge aviser?