Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

4. september 2007

INFORMATION, 4 SEPTEMBER 1957
Raceuro ved sydstatsskoler

LITTLE ROCK - Mange steder i sydstaterne meldes der om episoder og uroligheder i forbindelse med den af forbundsdomstolen beordrede aabning af de højere skoler for baade sorte og hvide børn. Fra Alcoa i Tennessee meddeles, at 26 unge negre i gaar maatte forlade byens elementærskole, efter at skolens bestyrer havde nægtet at indskrive dem. Skolebestyrer Clarence Byrd anbefalede de unge negre at frekventere Hall-skolen, en forberedelses- og gymnasieskole for negre.

INFORMATION, 4 SEPTEMBER 1982
AFP: Dansk bankerot nærmer sig

Danmark er med sit rekordstore underskud på statsfinanserne på vej mod bankerot, skriver det franske nyhedsbureau, AFP, i anledning af Den Internationale Valutafonds og Verdensbankens årsmåde. Listen over lande, der er gået bankerot omfatter ifølge AFP Polen, Rumænien, Mexico, Togo og Cuba. Men også Danmark, Irland, Argentina og det olierige Nigeria må regne med at være nødt til at skrive sig på bankerot-listen, skriver AFP.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu