Læsetid: 1 min.

Hæder til Cronenberg

18. september 2007

Den canadiske filminstruktør David Cronenbergs nye film, thrilleren Eastern Promises, løb i weekenden med publikumsprisen som bedste film på den 32. Toronto Film Festival. Filmen, der får dansk premiere 28. september, har Viggo Mortensen og Naomi Watts i hovedrollerne. Eastern Promises foregår i London, hvor Watts spiller jordemoderen Anna Khitrova. Hun forsøger at finde frem til identiteten på en russisk kvinde, der døde under en fødsel, og hendes private efterforskning bringer hende på kant med mafiaen. Viggo Mortensen har rollen som den mystiske og ubarmhjertige russer, Nikolai, der er chauffør for en af Londons organiserede, kriminelle familier.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu