Note
Læsetid: 1 min.

Hollywood er 97 pct. dumhed

Kultur
4. september 2007

Filminstruktøren Ridley Scott langede kraftigt ud efter Hollywood, da han ved filmfestivalen i Venedig præsenterede en ny version af sin 25 år gamle klasikker Blade Runner. Kritikken af Hollywood faldt, da han blev bedt om at sammenligne Hollywoods repertoire med sin nuværende Brad Pitt-Western The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, som han producerer. "I think movies are getting dumber, actually. Where it used to be 50/50, now it's 3 % good, 97 % stupid," sagde Ridley Scott, der dermed mente, at hans egen Brad Pitt-Western falder i den gode filmkategori. Vi afventer spændt publikums dom.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her