Læsetid: 1 min.

Hvide boykotter skole med negre

26. september 2007

LITTLE ROCK - Den 101. amerikanske luftlandedivision sørgede i gaar for, at de ni negerbørn fik adgang til det omstridte gymnasium i Little Rock. Retfærdigheden er sket fyldst, men det er et spørgsmaal, om det kun er paa papiret. Allerede i gaar boykottede 750 af skolens hvide elever undervisningen, enten ved at blive helt borte, eller ved at forlade skolen i frikvartererne. Der er nu bestræbelser i gang for at faa samtlige hvide elever til at boykotte gymnasiet enten i dag eller senere paa ugen - med det resultat, at raceskellet atter indføres paa skolen, blot med modsat fortegn.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Er det første gang du skal stemme til et folketingsvalg?
Vi giver alle førstegangsvælgere gratis digitalt abonnement under valget.

Tilmeld dig

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu