Note
Læsetid: 1 min.

Mega Vega på vej

Kultur
11. september 2007

Spillestedet Vega i København har store ambitioner. Hvis alt går som planlagt, vil man fra 2009 kunne gå til kæmpekoncerter i en ny bygning ved siden af det tidligere Folkets Hus på Vesterbro i København. En privat bygherre har nemlig inviteret Vega ind som lejer af bygningen ved siden af. Den store sal, der er i gang med at blive tegnet af arkitekter i Bjarke Ingels Group, er sat til at åbne i 2009 med plads til 5.000 mennesker. Dermed vil københavnerne ikke længere udelukkende blive henvist til sportshaller og messecentre ved koncerter med plads til mere end 3.000 tilskuere. Et bud på koncertsalens pris ligger under 50 millioner kroner. mbo

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her