Note
Læsetid: 1 min.

Ny direktør for Brandts

Kultur
5. september 2007

Kunsthallen Brandts valgte i går direktøren for Malmö Konsthall, Lars Grambye, til ny direktør. Lars Grambye er 47 år, mag. art. og cand.mag. i kunsthistorie, og han har siden 2003 været direktør for Malmö Konsthall. Tidligere har Lars Grambye været direktør for Center for Dansk Billedkunst og museumsinspektør på Louisiana. Bestyrelsen for Kunsthallen Brandts glæder sig over deres egen udnævnelse. I en meddelelse hedder det: »Lars Grambye er kendt og fagligt respekteret i både det danske og internationale kunstmiljø og har stor erfaring og viden inden for det kunstfaglige område.« Den nye direktør tiltræder 2. januar 2008.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her