Note
Læsetid: 1 min.

Svigtende billetsalg på CampX

Kultur
6. september 2007

Ved begyndelsen af dette års teatersæson tiltrækker det nyoprettede CampX sig på ny stor opmærksomhed. Men det er ikke på grund af teatrets nyskabende og eksperimenterende profil, men på grund af et helt usædvanligt lavt antal solgte billetter. Knapt 2.000 solgte billetter ud af en samlet målsætning på 30.000. Det absolut laveste forsalg blandt scenerne under Københavns Teater. Ambitionerne med CampX, der blev oprettet som en erstatning for de lukkede teatre Rialto og Aveny, er ellers store. Fra lokalerne på Frederiksberg skal teaterdirektør Mette Hviid Davidsen og hendes nyligt sammensatte flok af kunstneriske og administrative medarbejdere skabe internationalt samtidsteater, reflektere over virkeligheden, påvirke virkeligheden og placere teatret i virkeligheden.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her