Note
Læsetid: 1 min.

TDC Kabel TV i aftale med TV 2

Kultur
14. september 2007

TV 2 Sport har indgået en flerårig aftale med TDC Kabel TV om distribution af sportskanalen. En million danske husstande får deres tv-signal leveret af TDC Kabel TV, og heraf cirka 700.000 husstande med en pakke, hvor TV 2 Sport indgår. Distributionsaftalen betyder, at husstande, der forsynes af TDC Kabel TV, fra næste år også vil kunne modtage TV 2 Sport. Kanalen har siden lanceringen været distribueret på en midlertidig aftale, der fort-sætter året ud. TV 2 Sport distribueres til cirka 1,1 million danske husstande via kabel, parabol og bredbånd. Og i løbet af efteråret forventer TV 2 Sport at lancere yderligere en tv-kanal, der overvejende vil blive base-ret på transmission af sportsbegivenheder i HD-kvalitet. TV 2 Sport har ret-tighederne til blandt andet Champions League, SAS Ligaen, Wimbledon, NFL, ATP Masters Series, OL, Tour de France, Le Mans samt dansk håndbold fra Toms Ligaen og Tele2 Liga0en. mbo

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her