Note
Læsetid: 1 min.

Ulrich Thomsen får rolle i ny stor udenlandsk film

Kultur
26. september 2007

Skuespilleren Ulrich Thomsen har sikret sig en ny stor rolle i en international filmproduktion. I går indledte den tyske instruktør Tom Tykwer optagelserne til The International med en rolleliste, som ud over danskeren bl.a. omfatter Clive Owen og Naomi Watts. Optagelserne foregår i Berlin, Istanbul og Milano, skriver det britiske tidsskrift Screen International på sin webside. Hermed lever den 43-årige op til betegnelsen som Danmarks mest internationale skuespiller. Af godt 30 film på hans visitkort er halvdelen udenlandske. Ulrich Thomsens gennembrud i Festen for 10 år siden åbnede dørene for ham uden for Danmarks grænser. Af andre udenlandske filmroller i de seneste år kan nævnes James Bond-filmen The World is not Enough og Kingdom of Heaven.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her