Læsetid: 1 min.

Ulrich Thomsen får rolle i ny stor udenlandsk film

26. september 2007

Skuespilleren Ulrich Thomsen har sikret sig en ny stor rolle i en international filmproduktion. I går indledte den tyske instruktør Tom Tykwer optagelserne til The International med en rolleliste, som ud over danskeren bl.a. omfatter Clive Owen og Naomi Watts. Optagelserne foregår i Berlin, Istanbul og Milano, skriver det britiske tidsskrift Screen International på sin webside. Hermed lever den 43-årige op til betegnelsen som Danmarks mest internationale skuespiller. Af godt 30 film på hans visitkort er halvdelen udenlandske. Ulrich Thomsens gennembrud i Festen for 10 år siden åbnede dørene for ham uden for Danmarks grænser. Af andre udenlandske filmroller i de seneste år kan nævnes James Bond-filmen The World is not Enough og Kingdom of Heaven.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu