Note
Læsetid: 1 min.

DR vinder dokumentarpriser

Kultur
3. oktober 2007

DR konkurrerede i weekenden med 90 radio- og tv-stationer fra 40 forskellige lande om priser for radio-, tv- og webproduktioner. Det skete på den prestigefyldte Prix Italia i Verona i Italien, hvor DR både løb med prisen for 'Bedste tv-dokumentar' og for 'Bedste radiodokumentar'. Derudover modtog DR også en særlig katolsk pris for en dokumentarisk roadmovie. "Det er da fantastisk dejligt, at vi vinder den pris. Men det bliver altså en smule overskygget af den kendsgerning, at radiomontagen bliver sparet væk til nytår," siger redaktør Thomas Ravn-Pedersen til politiken.dk. kst

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her