Note
Læsetid: 1 min.

Engelsk ros til danske Efterklang

Kultur
9. oktober 2007

De to store og respekterede engelske musikblade Uncut og Mojo har begge givet det eksperimenterende danske orkester Efterklangs andet fuldlængdealbum, Parades, karakteren fire ud af fem stjerner.

Mojo skriver blandt andet, at "musikken er umulig at sammenligne med noget andet", mens Uncut påpeger, at Parades "belønner lytteren lige så meget, som Tripper gjorde".

Parades, der kommer på gaden 15. oktober, blander storladne orkester- og korarrangementer med diskret elektronik og afdæmpet sang og har altså allerede - ganske som den tre år gamle debut Tripper - fået fremragende anmeldelser, især på de britiske øer. Eksempelvis har indie-sitet The Milk Factory udnævnt Parades til månedens album. Og avisen In Dublin skriver, at "musikken er så eksperimenterende, underlig og fantastisk eklektisk, at den får Arcade Fire til at lyde som Boyzone". Det skal vist også forstås som en ros. Efterklang har nu linet en større turné op med foreløbig 27 koncerter i Skandinavien, Frankrig, Spanien, England, Belgien, Holland og Belgien. De kan ifølge gaffa.dk opleves i Danmark 8.-17. november.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her