Note
Læsetid: 1 min.

Holstebro smækker kassen i for Schaufuss Balletten

Kultur
11. oktober 2007

Det varer endnu et par uger, før kulturminister Brian Mikkelsen (K) tager stilling til, om også staten dropper sit 11 millioner kroner store tilskud til Peter Schaufuss Balletten i Holstebro. Holstebro Kommune har netop smækket kassen i for Schaufuss Balletten, der har haft hjemsted i Holstebro i 10 år. Kommunen har mistet tilliden til Schaufuss som leder af balletkompagniet og vil derfor ikke længere støtte balletten med et årligt driftstilskud på cirka 2,5 millioner kroner. Kultur-styrelsen når næppe at udarbejde en indstilling til kulturministeren før efter skolernes efterårsferie. Men spørgsmålet om at inddrage statsstøtten er på dagsordenen for styrelsens og ministerens overvejelser, oplyser hans kontor.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her