Note
Læsetid: 1 min.

Holstebro vil smide Schaufuss ud

Kultur
10. oktober 2007

Holstebro Kommune har bygget sin nye dansescene og balletskole op omkring Schaufuss Balletten, men nu vil kommunen smide Schaufuss ud. Samtidig er Peter Schaufuss' dansekompagni i opløsning på grund af arbejdsklimaet. Schaufuss Balletten har råderet over Dansens Hus, som de i juni lovede at have klar til indvielse den 1. oktober, men som Schaufuss har meddelt kommunen først kan stå klar i februar 2008. Kulturudvalgsformand H.C. Østerby (S) har beskyldt Peter Schaufuss Balletten for aftalebrud og siger: "Vi ser ingen fremtid i samarbejdet mere. Derfor vil kommunen nu selv efter forhandlinger med ballettens bestyrelse overtage Dansens Teater". Schaufuss har dog fået indtil klokken ni i dag til morgen til at give sit bud på, hvordan samarbejdet med kommunen kan fortsætte. kst

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her