Note
Læsetid: 1 min.

Knudsen: Berlingske er i krise

Kultur
5. oktober 2007

Utrygheden i Det Berlingske Officin kan nu aflæses på antallet af afskedsreceptioner på Berlingske Tidende. Her forsvinder de redaktionelle medarbejdere med stor hast, skriver fagbladet Journalisten: Fem journalister har selv sagt op siden midten af august, og 12 journalister stoppede hen over sommeren. Lisbeth Knudsen, der tiltrådte som chefredaktør midt i april, indrømmer, at hun overtog en avis i defensiven. "Der er overhovedet ingen tvivl om, at jeg kom til en presset organisation. Jeg skulle fra første dag tage hul på en spareplan, som jeg har overtaget fra den tidligere ledelse. Det skabte i sig selv en masse nervøsitet," siger Lisbeth Knudsen til Journalisten. Den nye ejer, Mecom, går benhårdt efter selv små besparelser. Selv årets influenzavaccination er sparet væk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her