Note
Læsetid: 1 min.

Pladebranchen overtaget af pirater

Kultur
16. oktober 2007

Den svenske gruppe The Pirate Bay har overtaget domænenavnet IFPI.com, der ellers har været ejet af pladeselskabernes brancheorganisation IFPI. Jyllands-Posten skriver, at IFPI ikke har fornyet deres registrering af domænenavnet i tide og derfor var det muligt for andre at overtage det. Peter Kopimi, der er medstifter af fildelingsnetværket The Pirate Bay siger, at det ikke er et hack, men at nogen har foræret dem domænenavnet. Og de har til hensigt at beholde det. Pladeselskabsorganisationen har stadig domænenavnet IFPI.org, men på IFPI.com finder man altså nu en af pladeselskabernes værste fjender, Pirate Bay. Foreløbig står der International federation of pirate interests, når man besøger siden.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Michael Skaarup

: )

Jeg elsker drengene bag the piratebay. Især deres tørre form for humor.

Jeg synes at deres politianmeldelser af Twentieth Century Fox, Sweden AB , Emi Music Sweden AB , Universal Music Group Sweden AB , Universal Pictures Nordic AB , Paramount Home Entertainment (Sweden) AB , Atari Nordic AB , Activision Nordic Filial Till Activision (Uk) Ltd , Ubisoft Sweden AB , Sony Bmg Music Entertainment (Sweden) AB ,Sony Pictures Home Entertainment Nordic AB , efter at MediaDefenders interne emails var leaket til div. torrent sider, og det viste sig at MediaDefender betalte professionelle hackere, sabotører and DDOS'er for at ødelægger the piratebays trackere, er et eksempel. læs selv mere her