Note
Læsetid: 1 min.

Røgfri lærreder?

I Hollywood arbejder stærke kræfter for at forbyde rygning på det store lærred
Kultur
5. oktober 2007

I Hollywood arbejder stærke kræfter for at forbyde rygning på det store lærred. "Det er en uhyggelig idé," siger der instruerede musicalen Dreamgirls, hvori Eddie Murphy spiller en storrygende soulsanger. "Det er meningen, at film skal afspejle virkeligheden. Man fjerner en detalje, der er et af de mere betegnende aspekter af en livsstil." - Den britiske manuskriptforfatter som skrev The Queen og The Deal, der handlede om Tony Blair og hans forhold til henholdsvis dronning Elizabeth og Gordon Brown, er i gang med en tredje film, som skal handle om dengang, Bill Clinton blev afløst af George W. Bush. "Peter ser det som et afgørende tidspunkt, hvor det specielle forhold mellem Storbritannien og USA ændrede sig," siger filmens producer, Andy Harries, til Variety. - Natalie Portman skal spille kvinden mellem de to mænd i Hollywood-genindspilning af Susanne BiersDe to brødre skal spilles af Jake Gyllenhaal og Tobey Maguire.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her