Læsetid: 1 min.

San Marino sover med pistolen under puden

3. oktober 2007

San Marinos to rivaliserende regeringer sov i nat med pistolen under hovedpuden i hver sin ende af den lille stat med 13.000 indbyggere. Baade den kommunistiske og den anti-kommunistiske regeringsmilits er begyndt at ty til hemmelige vaabenlagre fra krigens tid, og vagten omkring den provisoriske regerings hovedkvarter i et staalværk ti kilometer fra hovedstaden var i aftes særdeles veludrustet med moderne maskinpistoler.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu