Note
Læsetid: 1 min.

Spillesteder mister støtte

Kultur
3. oktober 2007

Det er de regionale spillesteder som Vega, Stengade 30, Loppen, Copenhagen Jazzhouse, Pumpehuset og Global, der risikerer at miste penge, når kultur- og fritidsudvalget i København skærer en mio. kroner i støtten til spillestederne fra januar 2009. Det skriver Jyllands-Posten. "Man må være klar over, at besparelsen går ud over undergrundsmiljøet," siger daglig leder af Stengade 30 Jimmy Christensen. De fem regionale spillesteder er udpeget ud fra en målsætning om at "profilere København som kulturel metropol" og at sikre rammerne for upcoming bands. Stengade 30 afholder årligt mere end 200 koncerter, der blandt andet profilerer undergrundsbands inden for både hård rock og reggae. kst

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her