Læsetid: 1 min.

Støt brysterne

23. oktober 2007

En række danske navne stiller 10. november op i Århus til en koncert til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Det samlede overskud fra arrangementet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses forskning i brystkræft. Det skriver Gaffa.dk.

Til koncerten kan man opleve Gypsies, Lis Er Stille og Pernille Vallentin samt Emily & The Orgasm Addicts, Cartridge, Kong Salami og Ella Stich. I pauserne mellem de musiske indslag underholder den århusianske stand-up komiker Christian Andersen.

Det er i Ridehuset, man den 10. november kan støtte brysterne i Århus.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu