Note
Læsetid: 1 min.

DR rykker firmaer og institutioner

Kultur
16. november 2007

Når omkring 140.000 private virksomheder og 3.800 offentlige institutioner i næste uge modtager et brev fra Danmarks Radio, skyldes det ikke, at DR er begyndt at sende julehilsner i meget god tid. DR har afsløret virksomhederne som sortseere, og derfor modtager de et brev med en redegørelse for, hvordan den ny medielicens fungerer. Og med en klar opfordring til at få betalt regningen. Firmaer og institutioner skal i 2007 betale 755 kroner om året i medielicens, godt en tredjedel af, hvad en privat husstand betaler. I en pressemeddelelse kalder DR's økonomidirektør, David Hellemann, det helt uacceptabelt, at mere end hver anden virksomhed eller offentlige institution ikke betaler licens og dermed bryder loven. "Jeg håber, at brevkampagnen kan være med til at bringe orden i tingene," siger økonomidirektøren. I modsat fald vil DR hæve licensen for virksomhederne i 2008.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her