Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

Kultur
23. november 2007

Skærpet krig mod tv
Information 23. November 1957

Foreningen af danske filmproducenter støtter nu det øvrige forlystelsesliv med et "ultimatum" til fjernsynet. Producenterne foreslaar fjernsynet at lade quiz'erne genere biograferne mindst muligt, for eksempel ved at henlægge udsendelserne til fredag kl. 21. Hvis fjernsynet nægter at forhandle om en imødekommelse af disse ønsker, tilføjer foreningen i en henvendelse til Statsradiofonien, vil man overveje fremtidig at stille skuespillerne overfor valget mellem tv og film!

Hårde slag mod Uffemann
Information 23. November 1982

"Udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen må snart erkende, at det er hans opgave at varetage danske interesser i udlandet og ikke omvendt", sagde det socialdemokratiske folketingsmedlem Jytte Andersen på et møde i aftes i København. Hun sagde, at ministerens optræden "kan udvikle sig til en belastning for den enighed, der i årtier har været omkring dansk udenrigspolitik". Jytte Andersen henviste til ministerens "stadige kritik" af det politiske flertals opfattelser og hans udtalelser om, at han ikke vil følge dette flertal.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her