Note
Læsetid: 1 min.

Hæder fra teaterfolk til teaterfolk

Kultur
21. november 2007

Instruktøren og scenografen Gitte Kath fra Teatret Møllen i Haderslev modtog Danmarks Teaterforeningers hæderspris, da sammenslutningen holdt årsmøde på Folketeatret i København. Her blev Søren Hauch-Fausbøll kåret til årets turnéteaterskuespiller for sin rolle i Det Danske Teaters opsætning af Otto er et næsehorn, mens Biblen på kryds og tværs, en co-produktion mellem Team Teatret i Herning og Vendsyssel Teater, løb med prisen for bedste voksenteaterforestilling. Nørregårds Teaters opsætning af De 2 uhyrer modtog hæderen som bedste forestilling til børnene.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her