Note
Læsetid: 1 min.

Kritik af Krause-Kjær

Kultur
23. november 2007

DR 2-programmet Jersild & Spin har droppet Henrik Qvortrup som kommentator. Niels Krause-Kjær bliver opgraderet fra vikar til fast spin-kritiker. "Det er en af flere ting. Vi har fået mange positive reaktioner fra seerne på Niels Krause-Kjær," siger Jens Olaf Jersild til B.T. Den permanente udpegelse sker samtidig med, at internationale eksperter i fagbladet Journalisten giver udtryk for kritik af danske kommentatorers dobbeltrolle. Lektor i journalistik og etik ved Poynter Institute, Bob Steele, undrer sig over, at Niels Krause-Kjær kunne lave et interview til en brochure for en konservativ kandidat og alligevel fungere som kommentator i tv-programmet Jersild & Spin. /nt

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her