Læsetid: 1 min.

Manu Sareens børnebøger hitter

Kultur
29. november 2007

Udover at Manu Sareen netop har vundet BMF's børnebogspris for den seneste af sine to bøger, Iqbal Farooq og kronjuvelerne, er bøgerne nu også blevet solgt til filmatisering. Historierne om Iqbal Farooq er humoristiske beskrivelser af livet for en dansk-indisk indvandrerfamilie i Blågårdsgade på Nørrebro, og den første bog, Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot, blev kåret til årets børnebog i 2006 af Politiken. Det er Thura Film, der har købt rettighederne til historierne om Iqbal Farooq, og direktør Michael Obel er begejstret for Sareens univers.

"Vi ser i bøgerne en fantastisk mulighed for at skabe en anderledes familiefilm ikke mindst pga. de stærkt underholdende og overraskende originale karakterer," udtaler han. Manu Sareen er ud over at være børnebogsforfatter også integrationskonsulent og medlem af Borgerrepræsentationen i København for Det Radikale Venstre.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her