Læsetid: 1 min.

Norman Mailer vinder pris for dårlig sex

29. november 2007

Der er tale om Literary Reviews' 'Bad Sex in Fiction Award', der nu for 15. år i træk løber af stablen. Ideen med prisen er "at skabe opmærksomhed om den grove, smagløse og ofte skødesløse brug af overflødige passager med seksuelle beskrivelser i den moderne roman og modvirke den". Vinderen blev meget passende kåret på In and Out Club i London tirsdag aften. Prisen gik til nyligt afdøde Norman Mailer for omfattende passager i hans bog Slottet i skoven, som er en fiktiv fortælling om Hitlers familie og opvækst fortalt af en dæmon. Det er skildringen af den incestuøse undfangelse af selveste Hitler, hvor moren, Klara Hitler, omfavner sin mand (og onkel) Alois med en "begærlighed der kun kunne komme fra den Onde selv", der har sikret Mailer prisen.
Læs mere om

Denne passage fremhæves som særlig slem: "Så Klara vendte hoved mod fod og placerede den mest unævnelige del af sig selv ned på hans tungt åndende næse og mund og tog hans gamle 'murbrækkker' ind mellem læberne. Onkel var nu så blød som en bunke ekskrementer."

Hvis det havde været muligt for Norman Mailer at dukke op på In and Out Club, ville han have modtaget en abstrakt statue og en flaske champagne, foruden den tvivlsomme ære.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu