Læsetid: 1 min.

Ingen fornyet kritik af Nybroe

14. december 2007

Lytterne og seernes redaktør i DR, Jacob Mollerup, renser tidligere studievært på DR, Jeppe Nybroe, for at have manipuleret med flere indslag, end de to der allerede har været fremme. De to indslag betegnes af Mollerup som 'enkelte tilfælde', hvor Nybroe har haft en tendens til at overdramatisere historier. "Men det har ikke haft en karakter, som gør det relevant at rette fornyet kritik mod ham," skriver Mollerup.

Jeppe Nybroe sagde i en reportage fra Irak, at danske tropper var på vej ud af Irak, mens billederne i virkeligheden viste billeder af danske soldater på vej ind i Irak. For at få rene linjer bad DR's ledelse Jacob Mollerup om at gennemgå samtlige de indslag, som Jeppe Nybroe producerede i sin tid på DR. "Jeg er glad på DR's og på Jeppe Nybroes vegne over, at vi nu får sat punktum i den her sag. Jeg har altid opfattet Nybroe som en god journalist og et ordentligt menneske, og jeg ønsker ham alt godt i fremtiden," siger Ulrik Haagerup, der i september fyrede Nybroe.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu