Læsetid: 2 min.

Jeg kæmper indtil det sidste

Semra Turan er hoved-rolleindehaver i den nye film 'Fighter' om en indvandrerpiges liv og hendes kærlighed til kung fu. Semra Turan, der har kurdisk/tyrkisk baggrund, har selv indspillet de fleste kampsportscener i filmen og er i det hele taget også en fighter i virkeligheden
Semra Turan er hoved-rolleindehaver i den nye film 'Fighter' om en indvandrerpiges liv og hendes kærlighed til kung fu. Semra Turan, der har kurdisk/tyrkisk baggrund, har selv indspillet de fleste kampsportscener i filmen og er i det hele taget også en fighter i virkeligheden
28. december 2007

- Hvad er dit mest udtalte karaktertræk?

"At kæmpe indtil det sidste for det, jeg brænder for. Selvom det ikke altid lykkes at nå i mål, er det en rar fornemmelse at føle, at man har kæmpet for det. Og så er der bagefter heller ikke en dårlig samvittighed, der kan nage en. Det kan godt være lidt nedslidende på langt sigt, men det er det, jeg tror på.

- Hvad er din yndlingsbeskæftigelse?

"Jeg elsker at dyrke en masse sport, det gør mig glad, energisk og giver mig overskud til at klare dagens opgaver. Lige pt. har jeg ikke haft så meget tid til at dyrke regelmæssigt sport pga. mit studie og filmens efterforløb. Men jeg skal i gang hurtigst muligt".

- Hvilket teknisk hjælpemiddel vil du nødigt undvære?

"Min mobil! Jeg har prøvet at glemme den, man føler sig helt magtesløs uden".

- Hvad har været dit mest kontroversielle valg i livet?

"Filmen Fighter, jeg kunne på forhånd ikke finde ud af, om jeg kunne overskue det".

- Hvad er din største bedrift?

"Blandt andet at være med til at lave Fighter".

- Dine største fejl?

"Hmm- Hvor skal jeg begynde??? Nej... Alle begår vel fejl i deres liv. Jeg kan ikke pege på en fejl, hvor jeg tænker, at det skulle bare aldrig være sket. Jeg har forhåbentligt mange år endnu til at begå fejl i. Men man skal ikke glemme, at der er en gevinst i at begå fejl, og det er at få en livserfaring!"

- Din drøm om lykken?

"At jeg hver dag kan stå op og vide, at familie har det godt".

- Hvilken dyd er den vigtigste?

"Tilgivelse".

- Hvilket kunstværk (bog, film, teater, maleri, etc.) har haft størst betydning for dig?

"En bog, som jeg har haft på nethinden et godt stykke tid efter, at jeg havde læst den, er Forbrydelse og straf af Dostojevski".- Hvad betragter du som din største ulykke?

"Hvis der skulle ske min familie noget".

- Dit motto?

"Man kan alt, bare man vil, men det kræver også, at man kæmper for det".

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu