Note
Læsetid: 1 min.

MERE MIDDELBOE

Kultur
11. december 2007

... at julen er blevet queer

Juleforestillingerne byder sig til mellem æbleskiver og luciafester. Og tak for det. Også selv om det synes umuligt at nå alt teater ind mellem afsnittene af 'Yallahrup Færgeby' og læserbrevene om Ali. Kvinden, der har lagt unisexstemme til den sjofle perker, er skuespilleren Özlem Saglanmak, der netop nu kan opleves på Taastrup Teater i 'Julemanden.biz'. Her spiller hun sammen med Max Hansen, der agerer tyrkisk julemand - efter sigende muntert.

Ellers kan man være med på en kigger hos Får 302, hvor teatergruppen Drengene efter Pigerne afholder 'Jul for let øvede'. Christine Exner og Laura Kvist Poulsen er åbenbart fulde af gåpåmod. De lover i hvert fald at springe ud som bøsser... Så nu kan juleteatret ikke engang være i fred for queer. amc

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her