Læsetid: 1 min.

Ny israelsk riffel som skabt til 007

4. december 2007

Israel Weapons Industry (IWI) har store forventninger til sin nyudviklede, kompakte angrebsriffel, som kommer på markedet om en måned. Ikke mindst håber virksomheden på opmærksomhed om Micro-Tavor, som våbnet hedder, hvis Hollywood vælger at lægge den i hænderne på skuespilleren Daniel Craig i den næste James Bond-film. Det er dog endnu ikke endeligt besluttet. Micro-Tavor er en yderst kompakt sag, der gør den særlig velegnet til krigsførelse i tæt bebyggelse, og fordi ny teknologi har gjort det muligt at indlægge et løb på 30 cm, har våbenet stor træfsikkerhed på helt op til 500 meters afstand. "Det er et interessant og sexet våben," siger virksomhedens vicepræsident for markedsføring, Mark Shahar, til israelsk presse. Den karakteristik kunne næppe passe 007 bedre. faf

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

"Det er et interessant og sexet våben,"

I sandhed et sygt og usexet udsagn.

Og hvem er det den durkdrevne produkt placement henvender sig til. Man kan lige forestille sig sloganet: "dræb den næste tyv ligesom 007."

Filmen er bragt i samarbejde med dødens købmænd, og foreningen af skruppelløse aktionærer.

30 cm løb og stor træfsikkerhed på 500 meters afstand...
Hmm... nu ved jeg ikke, hvad Hans Henrik Fafner mener med "stor", men det lyder ikke særlig sandsynligt.
Derimod lyder det meget sandsynligt, at stor træfsikkerhed på den afstand må stille overmenneskelige krav til skytten, så på den måde må jeg selvfølgelig medgive, at den riffel må være skabt til 007. ;-)

I skal ikke tro på alt hvad i læser i Information. Skribenterne har - og har stort set altid haft - et besynderligt forhold til kildekritik. :-)