Note
Læsetid: 1 min.

Ny midlertidig orkesterchef i DR

Kultur
11. december 2007

DR har fundet en midlertidig afløser for den fyrede chef for Radiosymfoniorkestret og går samtidig på jagt efter en varig orkesterchef. Den mangeårige chef for Odense Symfoniorkester, Per Holst, bliver midlertidig chef for DR Radiosymfoniorkestret fra nytår og et halvt år frem. Per Holst kender DR Radiosymfoniorkestret indefra, da han har været producent hos orkestret og har haft det udførende ansvar for blandt andet en række Torsdags-koncerter.Efter 19 år på posten fyrede DR i november chefen for Radiosymfoniorkestret, Per Erik Veng, som var blevet kritiseret for sin kontroversielle ledelsesstil. DR Radiosymfoniorkestret har eksisteret siden 1925.ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her