Læsetid: 1 min.

Teateranmelderen anbefaler

4. december 2007

Modellen

Hvem der er helten i denne historie? Det er William Rosenberg, 87 år ifølge leksikonet, men ikke at dømme efter sin optræden hos Odense Internationale Teater, der imponerer med sin stædige forestilling om at synge en historie frem fra det rene ingenting. Desværre fik jeg byttet rundt på navne i min anmeldelse. Det beklager jeg. Det er Liv Oddveig Midtmageli, der er forestillingens hvidklædte muse, og Anja Mathiesen, der maser tangenter. Men se selv! Teaterhuset i Odense til 8. dec. www.oim.dk

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu