Note
Læsetid: 1 min.

Ung dansk skuespiller 'shooting star' i Berlin

Kultur
12. december 2007

Den unge danske skuespiller Stine Fischer Christensen præsenteres på næste års filmfestival i Berlin som såkaldt 'shooting star'. Hun er primært valgt for sin rolle i Susanne Biers Oscar-nominerede Efter brylluppet, men har også medvirket i instruktøren Anders Morgenthalers to første spillefilm, Princess og Ekko.

Stine Fischer er 22 år og søster til instruktøren Pernille Fischer Christensen. Organisationen European Film Promotion står bag dette fremstød, der dels tjener til at øge fokus på europæisk film, dels skal promovere de udvalgte 'shooting stars' over for instruktører, producenter og andre på festivalen.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her