Note
Læsetid: 1 min.

Anne Franks dagbog bliver lavet til musical

Kultur
8. januar 2008

Den 28. februar åbnes dørene for en spansk musical baseret på den jødiske pige Anne Franks dagbog fra Anden Verdenskrig, skriver the Guardian. Anne Frank-fonden, der nidkært varetager rettighederne til dagbogen og blandt andet har sagt nej til en Steven Spielberg-filmatisering af historien om Anne Frank, har givet Rafael Alvaro lov til at sætte musicalen op. "Denne produktion respekterer det budskab om tolerance der er i tragedien, og som vi gerne vil holde i live. Den er også spansk og kan dermed hjælpe med til at få Anne Franks budskab bragt til Latinamerika," udtaler Jan Erik Dubbelman, der er direktør for Anne Frank's hus i Amsterdam. Den spanske teatertrup, der skal opføre musicalen har været på besøg i Anne Franks hus for at hente inspiration til deres roller og for at spille dele af musicalen for medlemmer af fonden. Musicalprojektet, der skal spille på Calderon-teatret i Madrid, har ifølge Rafael Alvaro været undervejs i over et årti, da det har taget tid at opnå Anne Frank-fondens tillid. ee

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her