Note
Læsetid: 1 min.

Radiodirektør bliver musikchef

Kultur
23. januar 2008
DR's radiodirektør, Leif Lønsmann, skal være ny musikchef i DR

DR's radiodirektør, Leif Lønsmann, skal være ny musikchef i DR. Samtidig er Morten Hansen Pankoke, divisionschef for DR Musik, fratrådt sin stilling. Leif Lønsmann får ansvaret for hele DR's musikvirksomhed, som ud over koncerthuset omfatter DR's orkestre og kor samt den samlede produktion af musikprogrammer til radio, tv og internet. "Jobbet som musikchef er et drømmejob. Når man som jeg har arbejdet med radio i mange år, kender man musikkens betydning for publikum og kan ikke undgå at blive fascineret af dens magi," siger Leif Lønsmann. Leif Lønsmann overtager det ansvarsområde, som Morten Hansen Pankoke hidtil har haft, men bliver altså også chef for koncerthuset. Ifølge Ritzaus oplysninger har Morten Hansen Pankoke valgt at stoppe, fordi DR har foretrukket Leif Lønsmann i den nye stilling. Der bliver ikke ansat en ny radiodirektør. Mediedirektør Lars Grarup overtager Leif Lønsmanns hidtidige ansvarsområde.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her