Note
Læsetid: 1 min.

Seere skal stemme om yndlingsprogrammer

Kultur
18. januar 2008

Skal det være 'Kaj og Andrea', et afsnit af 'Matador' eller Paul Hammerichs 'Danmarkskrønike'. 1.000 af DR's mest populære programmer sættes fra onsdag til afstemning på nettet og giver seerne chancen for at vælge deres favorit. De 100 mest populære digitaliseres og offentliggøres på nettet i fuld længde. Programmerne, som stammer fra før 2002, fordeles på 10 kategorier, der spænder fra børneunderholdning over musik til nyhedsindslag. De 1.000 programmer er udvalgt på baggrund af henvendelser fra seere, som i årenes løb har kontaktet DR og bedt om et gensyn. Desuden har DR gennem 2007 på nettet efterlyst seernes ønsker.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her