Læsetid: 1 min.

DR's koncerthus åbner i 2009

28. februar 2008

Fra den 17. januar 2009 spiller DR's Radiosymfoniorkestret og Radiounderholdningsorkestret i det nye koncerthus i DR Byen. Dermed forlader de endegyldigt de gamle lokaler i Radiohuset og tager plads i det højst omdebatterede koncerthus. I det nye koncerthus er både teknik og akustik væsentlig bedre end i de gamle lokaler, og orkesterchef Per Erik Veng lover en tilsvarende kvalitet i programplanlægningen. Allerede nu er der værker af bl.a. Sofia Gubaidolina og Per Nørgård på programmet for 2009. I den nye koncertsal vil der være plads til ca. 1.950 tilskuere. sape

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu