Læsetid: 1 min.

Eric Clapton til Nordkorea

28. februar 2008

Først fik New York Philharmonics orkestret mulighed for at spille i det kommunistiske Nordkorea i denne uge. De er det første større amerikanske orkester, der spillede i Nordkoreas hovedstad. Med dets 106 medlemmer er det desuden den største amerikanske delegation nogensinde i det kommunistiske land. Nu er også rockmusikeren Eric Clapton blevet inviteret inden for i det ellers lukkede land. Hvis rockstjernen takker ja til invitationen, vil han blive den første vestlige rockstjerne, der får lov at optræde i landet. Nordkoreas Statssymfoniorkester vil også gæste Vesten i den nære fremtid. Indtil videre er planen, at orkestret skal spille i Storbritannien senere på året. sape

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu