Læsetid: 1 min.

Grateful Dead gendannet tilstøtte for Obama

6. februar 2008

Det legendariske rockband Grateful Dead genopstod for mandag aften, da de gik på scenen i San Francisco for at støtte den demokratiske præsidentkandidat Barack Obama. De tre tilbageværende medlemmer af bandet efter forsanger Jerry Garcias død mener, at Obama symboliserer et politisk håb, der ikke har eksisteret i USA, siden Robert Kennedy blev dræbt for 40 år siden. Grateful Dead har aldrig tidligere udtalt støtte til nogen præsidentkandidat, men mente, at tiden var inde, forklarede trommeslager Mickey Hart på en pressekonference. "Det er langtfra hver generation, som oplever sådan en mand," sagde Hart.

ritzau/Reuters

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu