Læsetid: 3 min.

Kaptajn Underhyler i de svenske fjelde

Anders Buhl fra den snart hedengangne Chesters Bogcafé har til sin skiferie i Sverige pakket rejsetasken med krimier, børnebøger og lydbøger. Her giver han en række anbefalinger til titler, man med fordel kan fordrive tiden med i vinterferien
9. februar 2008

Den 19. februar er sidste chance for at besøge Chesters Bogcafé på Christianshavn.

Efter knap fem år på markedet er den lille uafhængige boghandel blevet tvunget til at dreje nøglen om som følge af øget konkurrence og en dyr husleje. Chesters Bogcafé fortsætter dog med at eksistere som netboghandel, mens ejer Anders Buhl leder efter nye og billigere lokaler. Information har på falderebet spurgt den snart forhenværende indehaver af bogcafeen på Christianshavn, hvilke bøger han kan anbefale til vinterferien - inden for genrerne lyrik, krimier, romaner og børnelitteratur:

"Lyrik er ikke en genre, jeg selv læser så meget af, men da jeg fik fat i Palle Sigsgaards nyeste digtsamling Glitrende støv danser, blev jeg revet med. Ikke fordi digtene er letbenede eller overfladiske, men fordi de er vedkommende og let tilgængelige," siger Anders Buhl.

Er man mere til krimier og plotfortællinger, er der flere gode bud, mener Anders Buhl, der til sin skiferie med familien selv har pakket rejsetasken med Morten Hesseldahls Drager over Kabul.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu