Læsetid: 2 min.

P1-kvalitet genopstår i Den2radio

En ny internetradio med kulturprogrammer af høj kvalitet ser snart dagens lys. Med en række velrenommerede programmedarbejdere i ryggen plukker det nye radioprojekt 'Den2radio' det bedste fra DR's radiotradition og radiomediets nye muligheder
16. februar 2008

Danmarks Radios lydtekniker gennem 38 år, den nu fyrede Jytte Nordholt, har sammen med journalisten Bent Hansen startet et projekt, som betyder, at radiolytterne igen kan se frem til dybdegående kvalitetsprogrammer på trods af DR's fyringer af en række kompetente programmedarbejdere.

Bent Hansen og Jytte Nordholt er i gang med at opbygge en bred vifte af kultur- og debatprogrammer på Den2radio. "Vi vil lave programmer om både litteratur, kunst og kultur - og også brede debat- og samfundsprogrammer. Konkret arbejder vi på at lave forfatteroplæsninger, måske med henblik på senere at kunne producere lydbøger," siger Jytte Nordholt, som har et korps af kompetente programmedarbejdere bag sig, heriblandt Georg Metz og Frederik Dessau. I første omgang er programmerne kun tilgængelige på Internettet, hvor de kan høres eller downloades gratis. Den2radio forventer at kunne gå i luften omkring d. 1. april.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

En af de bedste nyheder længe.

Det er ufatteligt at DR været tvunget til, at devaluere sit eget flagskib i en grad så der efterhånden ikke længere er noget at komme efter.

Det er selvfølgelig et resultat af et politisk pres. DR har tabt værdikampen og har lagt sig helt ned på ryggen i et forsøg på at smigre sig på de de store lytter- og seertal.

Holdningen er at hvis flere læser "Vakse Viggo" end Franz Kafka, så skal "Vakse Viggo" have tilsvarende sendetid.

Den holdning har bare intet med public service at gøre ...

Tusind tak - nu bliver jeg nødt til at anskaffe bredbånd. Håber, at I også med tiden vil sende videnskabsudsendelser.